В Італії католики бойкотують роботу McDonald`s за ігнорування посту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Італії католики бойкотують роботу McDonald`s за ігнорування посту

244
Католики одного з італійських приходів в передмісті Риму оголосили бойкот мережі ресторанів швидкого харчування McDonald`s. Як повідомило агентство KAI, до бойкоту напередодні закликав приходський священик. В процесі недільної проповіді він повідомив, що під час Великого поста McDonald`s пропонує своїм відвідувачам широкий асортимент м'ясних страв, не замислюючись про пісне меню.
"Мені цікаво, чи наважився б McDonald`s ігнорувати релігійні традиції в мусульманських країнах?" - поставив риторичне питання католицький священик. Він поскаржився на те, що в країнах, де живуть католики, міжнародна корпорація дозволяє собі "все, що хоче".
Мені цікаво, чи наважився б McDonald`s ігнорувати релігійні традиції в мусульманських країнах?" - священик
Парафіяни підтримали заклик свого настоятеля і прийняли рішення бойкотувати широко відому мережу ресторанів швидкого харчування протягом всього пісного часу.
Раніше мережа ресторанів швидкого харчування McDonald`s запустила у Франції рекламну кампанію за участю образів Кінг-Конга і Дарта Вейдера. На рекламних постерах персонажі культових фільмів змальовані відвідувачами ресторану, а картинку супроводжує підпис: Приходите такі, які Ви є.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас