Компанія EMI відмовилася від планів продажу легендарної Abbey Road — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія EMI відмовилася від планів продажу легендарної Abbey Road

112
Звукозаписна компанія EMI відмовилася від планів продажу легендарної студії звукозапису Abbey Road, ім'я якій зробила група The Beatles. Компанія заявила, що тепер розраховує зберегти Abbey Road в своїй власності, проте сподівається на участь сторонніх інвесторів у відродженні студії, передає Associated Press.
EMI також повідомила, що минулого року потенційні покупці пропонували за Abbey Road 30 млн британських фунтів (50 млн дол.), проте компанія відповіла відмовою.
У заяві EMI мовиться, що студія Abbey Road "останні декілька років приносить збитки, і компанія вирішила запустити проект по її оздоровленню". Ці плани потребують "істотного вливання нового капіталу", вказала EMI.
Новина про те, що EMI веде переговори про продаж Abbey Road, що з'явилася минулого тижня, привела в сум'яття меломанів по всьому світу, а колишній учасник "ліверпульської четвірки" Пол Маккартні виразив надію, що студію вдасться врятувати.
На Abbey Road, крім "бітлів", записувалися такі групи, як Pink Floyd і Radiohead, гітарист Джеф Бек й інші відомі виконавці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас