КМУ доручив забезпечити належне фінансування підготовки об'єктів до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМУ доручив забезпечити належне фінансування підготовки об'єктів до Євро-2012

199
Кабінет Міністрів доручив забезпечити достатнє фінансування підготовки пріоритетних об'єктів до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. До цих об'єктів відносяться НСК "Олімпійський", стадіон "Металіст" в Харкові, аеропорти Донецька, Харкова і Львова, повідомляє офіційний сайт Ю.Тимошенко.
Так, на будівництво НСК "Олімпійський" передбачено виділення 250 млн. гривень, на Харківський стадіон - 36 млн. гривень, на будівництво аеропорту "Бориспіль" - 44 млн. гривень, донецького аеропорту - 90 млн. гривень, львівського аеропорту - 21 млн. гривень.
Використання вказаних коштів в постійному режимі контролюються спеціальною урядовою комісією, яку очолює заступник Контрольно-Ревізійного управління.
Своєчасне фінансування об'єктів дозволяє вести будівельні роботи в безперервному режимі.
Як відомо, Чемпіонат Європи з футболу (англ. UEFA European Championship) є головним змаганням національних збірних. Змагання проводиться кожні чотири роки, починаючи з 1960 року, проходить між чемпіонатами світу з футболу. Спочатку турнір називався "Національний Європейський кубок", у 1968 році отримав назву "Чемпіонат Європи з футболу".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас