На інавгурації Януковича очікується участь 100 іноземних делегацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На інавгурації Януковича очікується участь 100 іноземних делегацій

253
На інавгурації четвертого президента України - Віктора Януковича, яка відбудеться в стінах Верховної Ради 25 лютого, очікується участь 100 іноземних делегацій. Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Сергій Льовочкін. За його словами, на церемонію запрошені гості, виходячи з низки критеріїв: в першу чергу - сусідні, потім країни Євросоюзу і Співдружності незалежних держав, країни "двадцятки", а також стратегічні торговельні партнери.
Як підкреслив депутат, "представництво буде широким, але не дуже великим, оскільки В.Януковичем було прийняте рішення, що інавгурація проводитиметься скромно у зв'язку з важким економічним станом в країні". Він повідомив, що В.Янукович планує в день інавгурації провести низку двосторонніх зустрічей з президентами.
Підтвердили свою участь в церемонії президенти Болгарії, Туреччини, Румунії, Угорщини, Литви, Польщі і Латвії. Делегацію ЄС, як очікується, очолить представник із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон, делегацію США - радник президента США із національної безпеки генерал Джеймс Джонс.
Після інавгурації у Верховній Раді новий Президент прийме рапорт Збройних сил перед Секретаріатом. Потім запланований прийом в Українському домі. Цього дня не буде парадів і салютів, повідомляє "Маяк".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас