Ющенко підписав указ про забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко підписав указ про забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента

612
Президент України Віктор Ющенко підписав указ про забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України. Документ опубклікований на офіційному сайті Президента.
З метою належної організації проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України В.Ющенко постановив утворити організаційний комітет із забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України, затвердити персональний склад організаційного комітету.
Організаційний комітет у дводенний строк має розробити та затвердити робочий план щодо організації та проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.
Міністерство закордонних справ України має вжити в установленому порядку заходів щодо запрошення іноземних делегацій (представників дипломатичного корпусу іноземних держав) для участі в заходах, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України, та вирішення питань, пов'язаних з їх перебуванням в Україні.
Міністерству внутрішніх справ України, Головному управлінню Міністерства внутрішніх справ України у місті Києві доручено вжити додаткових заходів із забезпечення громадського порядку під час підготовки і проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.
Кабінету Міністрів України, Державному управлінню справами доручено здійснити фінансове, матеріально-технічне забезпечення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.
Державний комітет телебачення та радіомовлення України має забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.
Указ набирає чинності з дня його опублікування.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас