"Сбербанк России" готовий вкладати в Україну сотні мільйонів? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Сбербанк России" готовий вкладати в Україну сотні мільйонів?

3957
Російські інвестори готові вкладати гроші в українську економіку у випадку визначеності й стабільності ситуації у державі хоча б на середньострокову перспективу, - заявив під час чергового засідання Фінансового прес-клубу заступник голови правління "Дочернего банка Сбербанка России" (Україна).
"На наш дочірній банк у материнському банку відкрита кредитна лінія у кілька сотень мільйонів доларів. 188,5 млн. доларів ми отримаємо вже до середини квітня, і в будь-який момент, за кілька годин, можемо отримувати фінансування, яке вимірюється у сотнях мільйонів доларів. І це як раз ті гроші, які акціонери реально готові направити на кредитування української економіки", - заявив він.
Ведяхін наголосив, що для того, щоб іноземні інвестори увійшли до України, їм потрібно розуміти хоча б середньострокову програму дій уряду - стосовно національної валюти, податків і того, як розвиватиметься економіка.
"Ми готові вкладати гроші в Україну. Це чудовий ринок, цілком зрозумілий для росіян і російського капіталу. Але зараз для нас немає найголовнішого - визначеності, в який бік і як розвивається процес. І, на жаль, поки її не буде, говорити про якісь принципові інвестиції в економіку України дуже і дуже важко", - відзначив він.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас