Chrysler купить автозавод Sterling Heights — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chrysler купить автозавод Sterling Heights

350
Американська компанія Chrysler оголосила про намір купити автозавод Sterling Heights в штаті Мічиган за 20 млн доларів в компанії, що управляє його залишковими коштами з минулого року, коли підприємству вдалось уникнути банкрутства.
Передбачалось, що в кінці 2010 року завод закриють. Але нова угода дозволить працювати йому і в подальші два роки. Як запевнили в Chrysler, всі 1,2 тис. робітників залишаться на підприємстві, займаючись, як і раніше, складанням автомобілів Chrysler Sebring і Dodge Avenger. "Проте після 2012 року пролонгація контрактів не передбачається", - говориться в заяві, поширеній компанією.
Як очікується, Chrysler має намір використовувати потужності Sterling Heights для виробництва нової продукції, оскільки три роки тому там було встановлено сучасне устаткування. Не виключено, що йдеться про оновлену версію автомобіля Sebring, який і збирається на цьому підприємстві, повідомляє ИТАР-ТАСС.
Відомо, що в планах концерну "Освіжити та оновити" як цю модель, так і автомобіль Dodge Avenger. Крім того, за неофіційними даними, компанія також передбачає випустити на ринок до середини 2011 року новий автомобіль середнього класу на базі Fiat C-Evo. Можливо, що місцем його складання стане завод, який купить Chrysler.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас