На Менхеттені створено бюро із боротьби з тяжкими економічними злочинами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Менхеттені створено бюро із боротьби з тяжкими економічними злочинами

Кримінал
140
Окружний прокурор Манхеттена Сайрус Венс створив бюро із боротьби з тяжкими економічними злочинами (Major Economic Crimes Bureau), повідомляє Reuters. Главою нового відомства призначений високопоставлений чиновник Міністерства юстиції США Річард Вебер.
Він також буде заступником начальника слідчого відділу при окружному прокуророві. У заяві Венса говориться, що бюро допоможе посилити "боротьбу з тими, хто здійснює економічні махінації в крупних розмірах", тоді як окружна прокуратура прагне підтримувати "чесність і надійність фінансових ринків Нью-Йорка".
Вебер з 2005 року очолював в Міністерстві юстиції відділ конфіскації активів і боротьби з відмиванням грошей, де займався декількома гучними справами в США та інших країнах, результатом яких стала конфіскація більш ніж 1 млрд доларів активів. Серед його справ були федеральні частини угод 2009 року із Credit Suisse Group і Lloyds TSB Bank з приводу грошових переказів та інших порушень, пов'язаних із іранськими банками та іншими структурами. Credit Suisse і Lloyds погодилися заплатити штрафи у розмірі 536 млн і 350 млн доларів відповідно.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас