УСПП оцінює обсяг невідшкодованого ПДВ у 23 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УСПП оцінює обсяг невідшкодованого ПДВ у 23 млрд

Казна та Політика
251
Український союз промисловців і підприємців (УСПП) оцінює обсяг невідшкодованого податку на додану вартість приблизно у 23 млрд. гривень.
Про це журналістам повідомив президент УСПП Анатолій Кінах.
"Сьогодні, за нашими експертними висновками, накопичилось біля 23 млрд. гривень невідшкодованого ПДВ. Такими темпами до 1 березня буде 28 млрд. гривень", - сказав він.
Президент УСПП зазначив, що невідшкодування ПДВ є однією із найбільших проблем, яка перешкоджає реалізації інвестиційних проектів в економіці країни.
"Поглиблюється проблема з відшкодуванням ПДВ. Ця проблема не нова. Але такого безпрецедентного масштабу, який зараз сформований в державі, у нас не було ні в один складний період", - сказав Кінах.
За його словами, ця проблема вимагає негайного вирішення, оскільки невідшкодування ПДВ негативно позначається на функціонуванні економіки країни.
Як повідомляло агентство, голова Державної податкової адміністрації Сергій Буряк оцінює обсяг невідшкодованого ПДВ в більш ніж 20 млрд. гривень.
Раніше Секретаріат Президента оцінив невідшкодований ПДВ в 25 млрд. гривень.
В грудні 2009 року Президент Віктор Ющенко оцінював обсяг невідшкодованого державою податку на додану вартість в 19 млрд. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас