Bank of America та UBS переманюють співробітників у конкурентів високими зарплатами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America та UBS переманюють співробітників у конкурентів високими зарплатами

Казна та Політика
467
Bank of America Corp. і UBS AG, які скорочували робочі місця протягом останніх двох років після отримання фінансової допомоги від урядів США і Швейцарії, зараз назад переманюють банкірів у конкурентів, пропонуючи їм подвоєння базових окладів.
UBS пропонує менеджерам свого лондонського підрозділу оплату в розмірі до 300 тис. фунтів стерлінгів ($470 тис.) на рік у порівнянні із 150 тис. фунтів в травні минулого року. Bank of America, власник Merrill Lynch, підняв базовий оклад директорів своєї філії в Лондоні до 230 тис. фунтів з 150 тис. фунтів в 2009 р.
Обидва банки вже не належать платникам податків, залишаючи за собою право вільно встановлювати рівень зарплат. Швейцарський уряд продав свою частку в UBS в серпні за 6 млрд. франків ($5,6 млрд.), тоді як Bank of America повністю відшкодував $45 млрд., які він отримав в рамках американської програми TARP. Тепер ці фінансові компанії націлені на залучення до себе банкірів, що працюють на конкурентів, які все ще підпадають під правила, що обмежують бонусні виплати. Вони також активно наймають трейдерів, які перейшли в брокерський бізнес під час кризи.
UBS найняв на роботу близько 350 банкірів по всьому світу протягом останніх 12 місяців, в основному для свого бізнесу із роботи з цінними паперами з фіксованим доходом. На роботу в BofA восени перейшли такі відомі банкіри, як Майкл Гай з Credit Suisse Group AG і Тьєррі Гроелль з RBS Sempra Commodities LLP.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас