"Forbes" назвав секрети мільярдерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Forbes" назвав секрети мільярдерів

4241
Відоме американське видання "Forbes" вирішило з'ясувати секрети успіху найбагатших людей на планеті. Для цього видання опитало десять мільярдерів, а також декілька десятків осіб, які володіють більш ніж $100 млн.
Таким чином, аналітики виділили три секрети успіху найбагатших людей на землі:
1. Вони ніколи не бояться зазнати невдачі. "Більшість наших респондентів сказали, що в якийсь момент у них був вибір: або дотримуватися простого, безпечного маршруту або ризикнути, аби досягти висот справжнього багатства. Коли їм нічого не вдавалося - вони не впадали у відчай, використовували отриманий досвід для аналізу своїх помилок", - зазначають аналітики "Forbes".
2. Другий секрет по-справжньому багатих людей полягає в тому, що вони дивляться на будь-яку проблему креативно. Вони постійно шукають нові джерела доходу.
3. Третій секрет мільярдерів і мільйонерів полягає у вдалому шлюбі. При цьому видання уточнює, що під цим мається на увазі не вдале заміжжя з багатим спадкоємцем. Більшість багачів вважають дуже важливим мати пару, яка завжди підтримує всі починання і вірить в тебе.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас