Медведєву побудують нову резиденцію за 7,7 млрд рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєву побудують нову резиденцію за 7,7 млрд рублів

405
Керуючий справами президента РФ планує почати будівництво ще однієї резиденції для перших осіб держави, у тому числі для президента Росії Дмитра Медведєва, пише газета "Ведомости".
Резиденція розташовуватиметься на півострові Гамова в Хасанському районі Приморського краю, на березі Тихого Океану. Прес-секретар управління справами президента Віктор Хреков заявив, що "остаточного рішення про будівництво доки не прийнято", підкресливши, що будівництво резиденції на півострові в 2010-2011 роках згадане в поправках до Федеральної цільової програми (ФЦП) про економічний і соціальний розвиток Далекого Сходу, які російський прем'єр Володимир Путін затвердив 28 листопада 2009 року.
Нова резиденція коштуватиме біля 7,7 млрд. рублів. Гроші на будівництво візьмуть із позабюджетних джерел, повідомляє джерело. Це означає, що управсправами шукатиме на будівництво приватного інвестора.
Як пише газета, резиденція розміститься на земельній ділянці площею 1141,8 га, а площа споруд складе 26 500 квадратних метрів.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас