Львів'яни заборгували за воду 84 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львів'яни заборгували за воду 84 млн грн.

259
В січні жителі Львова на 78% розрахувалися за спожиту воду, недоплативши "Львівводоканалу" 1,8 млн грн. Отже, станом на 1 лютого 2010 року заборгованість населення міста за послуги водопостачання досягла 84 млн грн. Про це повідомили у Львівській міській раді.
"Спільними зусиллями ми налагодили цілодобову подачу води в місто. Для цього збільшили час роботи насосних станцій. Потім зросли наші зобов'язання перед енергетиками. Таке додаткове фінансове навантаження при стрімкому зниженні платежів від населення ставить під загрозу здатність "Львівводоканалу" підтримувати цілодобову роботу насосних станцій", - повідомив директор ЛКП "Львівводоканал" Заплатинський.
Він звернувся до жителів міста із закликом сплатити рахунки за спожиту воду. "Лише від справної оплати жителів залежить, чи зможемо ми витримати цілодобовий режим подачі води в майбутньому", - заявив Заплатинський. В той же час, як повідомили у Львівській міській раді, заборгованість споживачів перед ЛКП "Львівтеплоенерго" станом на 15 лютого складала 139 млн грн. Тоді як "Львівтеплоенерго" заборгувало ДК "Газ України" 124 млн 938 тис. грн.
За матеріалами:
Zaxid.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас