УКБС: Ветерани "Альфи" охоронятимуть банки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УКБС: Ветерани "Альфи" охоронятимуть банки

1393
Ініціативна група Асоціації "Український Кредитно-Банківський Союз" за участі Бориса Тимонькіна, Бориса Соболєва, представників банків і фахівців з безпеки фінансових установ провела зустрічі з представниками правоохоронних і силових відомств з метою пошуку альтернативних шляхів охорони банків, повідомляє прес-служба асоціації.
Серед організацій, структури яких планується залучити до прискорення законодавчого врегулювання невідкладних проблем банківської безпеки і підвищення ефективності охорони фінансових установ Міжнародна Асоціація ветеранів підрозділів антитерору "Альфа", яка має світовий досвід вирішення подібного роду питань.
Поки на неврегульованому правовому полі залишаються прогалини, де представникам приватних структур безпеки не заборонено охороняти банки за допомогою гладкоствольної зброї. Але замість цього гостро стоять питання її транспортування, порядку використання, процедури ліцензування і багато інших. Скасування вимоги супроводжувати інкасаторів зі зброєю спровокує нову хвилю нападів на банки.
"Сподіваюсь, що плідна співпраця з Міжнародною Асоціацією ветеранів підрозділів антитерору "Альфа" дозволить нам знайти компромісні шляхи захисту банків від злочинців, а також врегулювати правовий бік питання надання можливості недержавним, охоронним структурам здійснювати охорону фінансових установ. Тим паче, що ветерани мають багату практику вирішення подібного роду нестандартних завдань", - відзначила генеральний директор Асоціації "Український Кредитно-Банківський Союз" Галина Оліфер.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас