Акції Man Group подорожчали через чутки про покупку фонду інвесткомпанією BlackRock — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Man Group подорожчали через чутки про покупку фонду інвесткомпанією BlackRock

107
Цінні папери найбільшого світового публічного хедж-фонду Man Group зайняли перше місце в списку лідерів FTSE 100. Трейдери говорять, що причиною цього стали чутки про підготовлюване поглинання Man Group інвесткомпанією BlackRock.
В останні роки довкола Man Group ходило безліч чуток з приводу його майбутнього поглинання. Проте нинішня їх хвиля підняла вартість акцій фонду на 6,5% до 242,7 пенса за штуку, тоді як зростання індексу FTSE 100 склало 0,7%. Всього з початку цього року ринкова капіталізація Man Group знизилася більш ніж на 25%.
Британське видання Daily Mail, посилаючись на джерела на фондовому ринку США, написало про намір BlackRock укласти ще одну крупну операцію після торішнього придбання підрозділу BGI у фінансової групи Barclays. За даними газети, американському приватному інвестфонду не вистачає деяких бізнес-інструментів, які якраз і може надати Man Group.
Активи хедж-фонду за станом на березень 2009 року оцінювалися в $20,4 млрд. Man Group робить гроші за допомогою різних ринкових інструментів, включаючи ф'ючерси.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас