Уоррен Баффет відмовився від щорічних зустрічей з іноземними інвесторами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уоррен Баффет відмовився від щорічних зустрічей з іноземними інвесторами

218
Уоррен Баффет віднині не зможе приділяти час спеціальним зустрічам із зарубіжними інвесторами в рамках щорічних зборів акціонерів Berkshire Hathaway Inc. "Зростання обсягів роботи і брак часу" стали причиною відміни традиційних засідань з акціонерами із-за меж Сполучених Штатів і Канади.
Такі сесії для іноземних інвесторів проводилися з 2004 року в рамках щорічних зустрічей з акціонерами холдингу в штаті Небраска. Нинішні збори пройдуть з 30 квітня по 2 травня поточного року. Компанія Баффета Berkshire Hathaway Inc. внесла й інші зміни до організації зборів. Наприклад, було обмежено кількість запрошень на цю подію. Кожен акціонер тепер отримає не 4, як раніше, а лише 2 вхідних квитка. До цих пір спеціальні сесії для іноземних інвесторів залучали в Омаху сотні багатих іноземців.
79-річний Баффет є володарем другого статку в світі. Багато хто вважає його найуспішнішим інвестором і приклоняється перед здібностями "Оракула з Омахи". На майбутній зустрічі з акціонерами знаменитий інвестор відповість на всі їх питання. Для цього час проведення зборів збільшили на 30 хвилин, до 5 годин 15 хвилин.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас