Coca-Cola планує продовжити олімпійське спонсорство після 2020 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Coca-Cola планує продовжити олімпійське спонсорство після 2020 р.

181
Найбільший світовий виробник безалкогольних напоїв Coca-ColaCo., ймовірно, продовжить спонсорувати Олімпійські ігри після 2020 року.
"Я не бачу жодних причин для відмови від продовження спонсорства", - заявив в інтерв'ю Bloomberg виконавчий директор Coca-Cola Мухтар Кент.
Coca-Cola почала брати участь в програмі олімпійського партнерства з літніх ігор 1928 року в Амстердамі. Експерти зазначають, що компанія навряд чи візьме приклад з Johnson&Johnson, Eastman Kodak Со. та інших брендів, які припинили свої відносини із Міжнародним олімпійським комітетом (МОК) після пекінської Олімпіади 2008 року.
"Ніколи не говори "ніколи", ні в бізнесі, ні в житті. Ми захоплюємося людьми, що відповідають за проведення Олімпіади, - це Жак Рогге і його команда в МОК. Ми віримо, і вони теж вірять у взаємовигідну співпрацю", - говорить Кент.
Основні спонсори Олімпіади, до яких відноситься і Coca-Cola, платять в середньому близько $100 млн. за отримання права на олімпійське партнерство протягом чотирьох років. Нинішня угода американської компанії з МОК була підписана в 2005 році і діятиме до 2020 р.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас