за прибирання снігу в Черкасах дають 100 гривень на день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

за прибирання снігу в Черкасах дають 100 гривень на день

224
Близько 200 жителів Черкас підтримали ініціативу міського голови Сергія Одарича із оплачуваного прибирання снігу, і почали допомагати співробітникам комунальних служб розчищати місто від снігових завалів.
Як повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому в понеділок, городяни за 100 гривень на день очищають від снігу зупинки громадського транспорту, тротуари і пішохідні переходи.
"Я дуже задоволений тим, що декілька сотень городян відгукнулись на заклик мерії і приєднались до прибирання міста від снігу. Зокрема, в суботу на вулицях міста працювало 205 людей, а в неділю - 209. За перші два дні за свою роботу вони отримали 35 тисяч гривень", - цитує мера міста Одарича прес-служба.
Бажаючі заробити приходять із паспортом та ідентифікаційним кодом в координаційний центр при міськвиконкомі або до опорного пункту за місцем проживання, де з ними укладається договір на виконання робіт.
"Найчастіше приходять студенти або інші, хто шукає легкого заробітку. Проте не всі вони залишаються працювати, часто відмовляються, коли переконуються наскільки це важко", - наводить прес-служба слова голови координаційного центру Котельви.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас