Найбільша японська інтернет-компанія Rakuten відзвітувала про рекордний прибуток за 2009 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільша японська інтернет-компанія Rakuten відзвітувала про рекордний прибуток за 2009 рік

Казна та Політика
366
Найбільший в Японії оператор торгівельної мережі в Інтернеті, компанія Rakuten, зафіксувала торік рекордний прибуток до вирахування податків.
За звітний період загальна сума доходу від продажів досягла $3,3 млрд., що на 19% більше від показника в попередньому році. Прибуток до вирахування податків зріс на 23%, перевищивши $600 млн.
Раніше повідомлялося, що Rakuten досягла домовленості з провідною китайською пошуковою системою Baidu про створення фірми, яка займатиметься продажами в Інтернеті.
Найбільша японська інтернет-компанія надасть системи і бізнес-технології, тоді як Baidu використовуватиме свою домінуючу частку на китайському ринку пошукових послуг в Інтернеті для залучення магазинів і користувачів.
За умовами угоди, основним власником нового проекту виступить Rakuten, їй належатиме 51% акцій, Baidu володітиме 49% компаній. В рамках бізнес-моделі B2B2C, новий проект надаватиме сервіси як для перепродажу споживачам, так і для перепродажу іншим представникам бізнесу. Нова торгівельна мережа в Інтернеті буде відкрита вже влітку цього року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас