Бонуси топ-менеджерів лондонських банків зросли у 2009 році на 40% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бонуси топ-менеджерів лондонських банків зросли у 2009 році на 40%

165
Бонуси топ-менеджерів лондонських банків зросли за підсумками 2009 року в середньому на 40%. Такі дані представлені в опитуванні рекрутського агентства EFinancialCareers.
Більше половини із 694 опитаних банківських службовців (57%) і співробітників інших фінансових інститутів повідомили більш ніж про дворазове зростання розміру преміальних в минулому році, повідомляє агентство Reuters. В той же час близько двох третин респондентів зізналися, що в порівнянні з 2008 роком їх заробітна плата зросла на 26%.
Найбільші компенсації отримали службовці приватних банків, трейдери і експерти з облігацій і паперів з фіксованим доходом, тоді як у ризик-менеджерів і співробітників, що займаються купівлею-продажем, і сировиною, сума бонусів подвоїлася проти показника 2008 років.
Попри подібну позитивну платіжну динаміку, майже половина опитаних залишилися невдоволеною отриманими коштами в зв'язку в драконівськими податками, введеними недавно британським урядом. Втрата Лондоном статусу фінансово привабливого бізнес-центру примушує багатьох топ-менеджерів шукати вакансій за межами Сполученого королівства.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас