"Київавтодор" працюватиме цілодобово — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київавтодор" працюватиме цілодобово

2052
Через негоду 12 лютого робочі корпорації "Київавтодору" працюватимуть і вдень, і вночі. Про це УНІАН повідомили в прес-службі підприємства.
На період снігопаду "Київавтодор" повинен забезпечити безперебійний рух транспорту. Зараз близько 300 одиниць техніки виїхали на вулиці Києва. Тривають роботи з вивезення снігу, ведеться обробка дорожніх покриттів сипкими матеріалами.
У вихідні дні, 13 і 14 лютого, в Києві також в цілодобовому режимі працюватиме близько 280 одиниць спеціальних машин і механізмів, повідомляє "Київавтодор". Для ліквідації снігових валів додатково залучається важка спеціальна дорожня техніка (автогрейдери, бульдозери) з інших організацій.
Особлива увага приділяється очищенню зупинок громадського транспорту, підходів до підземних пішохідних переходів і тротуарів.
При цьому "Київавтодор" відзначає, що "невиконання водіями правил дорожнього руху в частині паркування робить неможливим виконання комплексу робіт із зимового утримання міста, особливо в його центральній частині, де ширина проїзної частини обмежена. Просимо водіїв дотримуватися правил паркування і за можливості утриматися від поїздок по місту без потреби, аби мінімізувати перешкоди дорожнім службам під час інтенсивного зачищення вулично-дорожньої мережі від снігу".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас