Зубков: Обсяг кредитних коштів Росії, що направляються на розвиток російського АПК в 2010 році, складе близько 800 млрд. руб. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зубков: Обсяг кредитних коштів Росії, що направляються на розвиток російського АПК в 2010 році, складе близько 800 млрд. руб.

Кредит&Депозит
137
Перший заступник голови Уряду Російської Федерації Віктор Зубков 10 лютого провів нараду про процес кредитування агропромислового комплексу. Про це повідомила урядова прес-служба.
"Обсяг кредитних коштів, що направляються на розвиток АПК в 2010 році, складе близько 800 млрд. руб." - розповів за підсумками наради Зубков. "Сьогодні ми погодили цей показник з основними банками, що кредитують галузь, - ВЕБ, Россельхозбанк, Сбербанк, Газпромбанк, МДМ-структура-банк", - пояснив перший віце-прем'єр. Він також додав, що за підсумками наради прийнято рішення про субсидування кредитів на придбання вітчизняної сільськогосподарської техніки. "Обсяг таких кредитів на цей рік визначений у розмірі 70 млрд. руб." - повідомив Зубков.
Особливу увагу, підкреслив перший віце-прем'єр, треба приділити кредитуванню весняних польових робіт. "Необхідна повна чіткість щодо потреби і достатності кредитних ресурсів на придбання мінеральних добрив, ГЗМ, насінного матеріалу, засобів захисту рослин і сільгосптехніки. Доручаю Міністрові сільського господарства загострити увагу на цих питаннях на першому цього року засіданні "штабу" з підготовки до весняних польових робіт, яке пройде в Ставрополі в найближчу суботу", - сказав Зубков.
Також керівники банків, які взяли участь у нараді, доповіли про роботу, із зниженню кредитних ставок для сільгоспвиробників.
За матеріалами:
АПК-Інформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас