Уряд України опублікував перелік стратегічних інвестпроектів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд України опублікував перелік стратегічних інвестпроектів

Казна та Політика
1320
Кабінет міністрів України опублікував перелік з дев'яти стратегічно важливих для економічного розвитку держави інвестиційних проектів.
Як повідомлялося, цей перелік був підготовлений Національним агентством з іноземних інвестицій і розвитку ("Укрзовнішінвест") і прийнятий урядом ще 23 грудня 2009 року постановою №1429.
До списку входять проекти з організації швидкісного залізничного руху між Києвом і аеропортом "Бориспіль", модернізації Іллічівського морського торгівельного порту, будівництва авіаційного логістичного центру в Узині (Київська обл.), модернізації і завершення будівництва енергетичних потужностей компаній "Західенерго" і "Центренерго", створення комплексів з переробки твердих промислових відходів у Хмельницькому, Вінниці, Сумах, Луцьку і Чернівцях, створення 10 індустріальних парків у різних регіонах України, будівництва заводу з фракціонування плазми крові потужністю 200 тис. л на рік, вітроенергетичних установок на потужностях ДП "Південний машинобудівний завод" і космічного ракетного комплексу "Циклон-4".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас