"Київенерго" пропонує підприємствам створити групу з запобігання крадіжкам каналізаційних люків у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" пропонує підприємствам створити групу з запобігання крадіжкам каналізаційних люків у Києві

Енергетика
405
Компанія "Київенерго" пропонує керівництву підприємств Києва об'єднати зусилля з запобігання крадіжкам каналізаційних люків у місті і створити робочу групу. Про це йдеться у відкритому листі голови правління "Київенерго" Едуарда Соколовського до керівників підприємств столиці.
Компанія пропонує створити відповідну робочу групу.
"Закликаю керівників підприємств і організацій, які постійно стикаються з проблемою розкрадання кришок люків і пошкодження камер, створити робочу групу відповідних фахівців. Лише разом ми зможемо вирішити це питання", - сказано в листі.
"Київенерго" підкреслює, що зі свого боку робить все можливе, аби попереджувати крадіжку люків і пов'язаний з цим травматизм киян.
"Київенерго", яка має майже 72 тис. теплових камер, проводить їх перевірку в 4 рази частіше, ніж це регламентується правилами і нормативами, проте травматизм людей, на жаль, трапляється", - йдеться в зверненні.
Енергокомпанія нагадує, що вже неодноразово пропонувала місцевій владі в якості превентивних заходів підсилити контроль за збереженням люків, а також заборонити їх прийом на металобрухт.
"Чому слюсар, який за будь-якої погоди сумлінно виконує свою роботу, має страждати від того, що чиновник, який сидить в затишному кабінеті, роками не може вирішити проблему виявлення справжніх зловмисників і робить його винним?" - нарікає Соколовський.
В зв'язку з цим голова правління закликає керівників столичних підприємств об'єднати свої зусилля у вирішенні даної проблеми.
"Пропоную направити наші дії для ефективного впливу на всі органи влади і правоохоронні органи з тим, щоб вони, нарешті, заборонили приймати на металобрухт будь-яку комунальну власність на кшталт кришок камер", - йдеться в зверненні.
Голова правління вважає, що одним із завдань майбутньої робочої групи має стати пошук рішення щодо заміни існуючих металевих кришок люків альтернативними.
Як повідомляло агентство, компанія "Київводоканал" (Київ) вивчає варіанти запобігання крадіжкам каналізаційних люків.
Раніше Міністерство ЖКГ виступило за посилення відповідальності за крадіжку кришок каналізаційних люків і ґрат.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас