В Україні іноземним круїзним суднам будуть надаватись 20% знижка до встановлених ставок, а також 50% - в осінньо-зимовий період — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні іноземним круїзним суднам будуть надаватись 20% знижка до встановлених ставок, а також 50% - в осінньо-зимовий період

141
Міністерство транспорту та зв'язку України внесло зміни до зборів і плат за послуги, що надаються суднам закордонного плавання у морських портах України, йдеться у повідомленні відомства.
Згідно із наказом Мінтрансзв'язку №19 від 21 січня 2010 р., іноземним круїзним суднам будуть надаватись 20% знижка до встановлених зборами і платою ставок, а також 50% знижка для круїзних суден в осінньо-зимовий період.
Існуюча на теперішній час інфраструктура трьох морських торговельних портів - Одеського, Севастопольського та Ялтинського, які приймають круїзні судна, використовується лише на 5-10% від своєї пропускної спроможності. Документ розроблено і впроваджено з метою вдосконалення тарифно-цінової політики у морській галузі, розвитку круїзної транспортної інфраструктури міжнародного значення, що сприятиме реалізації державної політики щодо ефективного транспортного забезпечення туристичної галузі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас