Олександр Третьяков продав Ігорю Коломойському 40% "Главред-медіа" за 4 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олександр Третьяков продав Ігорю Коломойському 40% "Главред-медіа" за 4 млн дол.

641
Народний депутат України Олександр Третьяков (фракція НУ-НС) продав свою 40%-ну частку в холдингу "Главред-медіа" партнерові по цьому бізнесу Ігорю Коломойському за $4 млн. Як повідомляє інтернет-газета "Телекритика", яка входить до "Главред-медіа", про це О.Третьяков офіційно заявив у середу на зустрічі з керівниками видань холдингу.
За його словами, І.Коломойський, який до операції контролював 50% "Главред-медіа", має намір інвестувати в нього додаткові $12 млн для погашення виниклої кредиторської заборгованості, у тому числі й по зарплаті.
До складу медіа-холдингу "Главред-медіа" входять холдинг "Главред" (інтернет-агентство і журнал "Главред"), сайт v-i-p.com.ua, сайт Stars, газета "Нова", журнал "Профіль", інтернет-газета "Телекритика", а також телеканали "Cиті" й інформагентство УНІАН.
Як повідомлялося, в лютому 2009 року медіа-група Central European Media Enterprises (CME), власник українських телеканалів "Студія "1+1" і "Кіно", викупила в О.Третьякова 10% в "Главред-медіа" за $12 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас