Янукович: Насамперед новому Кабміну треба внести на розгляд парламенту держбюджет-2010 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Насамперед новому Кабміну треба внести на розгляд парламенту держбюджет-2010

656
Кандидат в президенти України Віктор Янукович заявляє, що новий Кабінет міністрів насамперед має внести на розгляд Верховної Ради законопроект про державний бюджет на 2010 рік і соціально підтримати громадян.
"Новий Кабмін мусить негайно провести повний аудит економічного і фінансового стану України, визначити масштаб проблем, успадкованих від старої влади, сформувати механізми, які гарантують прозорість влади для наших партнерів і суспільства, внести на розгляд бюджет України на 2010 рік, запровадити заходи щодо соціальної підтримки громадян", - йдеться в заяві В.Януковича, оприлюдненій на сайті Партії регіонів у середу.
В.Янукович також вважає, що необхідно звернутися до кредиторів України, її сусідів, до економічно розвинених країн, щоб домовитися про пряму допомогу в подоланні економічної кризи.
Кандидат в президенти переконаний в необхідності повернути довіру до інститутів влади з боку українських громадян та іноземних партнерів.
"Новий Кабмін має почати реальну боротьбу з корупцією - без цього Україні немає місця серед цивілізованих країн світу", - відзначається в заяві політика.
В.Янукович підкреслив, що необхідно організувати широку дискусію в суспільстві й почати процес реформування основних елементів державної системи.
"Нам треба буде забезпечити виконання програми "Україна для людей", з якою я йшов на вибори", - додав В.Янукович.
Крім того, В.Янукович висловив готовність на шляху формування нової влади співробітничати з тими, "хто зацікавлений в оновленні країни".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас