Частина коштів з союзного бюджету Росії та Білорусії залишилася незатребуваною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Частина коштів з союзного бюджету Росії та Білорусії залишилася незатребуваною

185
Загальна сума коштів бюджету Союзної держави Росії та Білорусії, використаних в 2008 році не за цільовим призначенням і з порушенням нормативних правових актів, склала 1,8 млн рублів. Такі дані містяться у висновку контрольних відомств двох країн про виконання бюджету Союзної держави, повідомляє прес-служба Рахункової палати Росії.
Як повідомили в Рахунковій палаті РФ, в результаті проведеної перевірки виявлені недоліки у витрачанні коштів бюджету Союзної держави на утримання постійного комітету, секретаріату парламентських зборів союзу Білорусі та Росії і Телерадіомовної організації Союзної держави, що "стосуються порядку оплати праці, укладення договорів, надання службових квартир, автотранспорту й інших витрат".
Крім того, практично по всіх розділах бюджету Союзної держави "витрати не були виконані в повному обсязі". Так, протягом 2008 року, як і в попередні роки, не були затребуваними кошти з обліку, оцінки, управління активами Союзної держави 15 млн рублів, не використані кошти Резервного фонду - 3 млн рублів. В результаті станом на 1 січня 2009 року залишки коштів бюджету Союзної держави склали 1,4 млрд рублів. При цьому в порівнянні з 2007 роком залишки коштів збільшилися в 3 рази.
В цілому бюджет Союзної держави в 2008 році по доходах виконаний в сумі 4,8 млрд рублів, або на 101% уточненого бюджетного розпису.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас