Імпортери алкоголю в Росії перестраховуються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Імпортери алкоголю в Росії перестраховуються

130
Російські імпортери алкоголю перестраховуються, заліцензовані обсяги постачань вже перевищують майже удвічі рівень фактичних постачань в 2009 році у зв'язку із затримками на митниці, повідомив заступник директора департаменту державного регулювання зовнішньоторговельної діяльності Мінпромторгу Росії Олексій Дьяченко.
"Заліцензовані обсяги ввезення вже сьогодні перевищують обсяги, ввезені торік. У 2009 році було поставлено 58-60 мільйонів декалітрів, а сьогодні вже заліцензовано більше 100 мільйонів", - сказав він.
На початку 2010 року російські імпортери алкогольної продукції (за винятком горілки) зіткнулися з неприємностями при митному оформленні продукції, що ввозилася. У зв'язку зі вступом з 1 січня 2010 року норм Митного союзу Білорусії, Казахстану і Росії, що передбачають ліцензування імпорту алкогольної продукції, включаючи вино і виноматеріали, митні органи стали вимагати від імпортерів відповідні ліцензії. За новими правилами, ліцензії на цей вид діяльності видає Мінпромторг, проте цей процес почався лише після простоїв на митниці в зв'язку з новими вимогами.
Нині ліцензуванню підлягає кожна партія імпортної алкогольної продукції, проте Мінпромторг готується до видачі генеральних ліцензій.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас