Лук’янченко: До графіка підготовки Донецька до Євро-2012 будуть внесені зміни через брак коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лук’янченко: До графіка підготовки Донецька до Євро-2012 будуть внесені зміни через брак коштів

107
До графіка підготовки Донецька, одного з приймаючих міст чемпіонату Європи з футболу 2012 року, будуть внесені істотні зміни зважаючи на недостатнє фінансування. Про це повідомив мер Донецька Олександр Лук’янченко, повідомляється на офіційному сайті Донецької міської ради.
"Зараз відділ, який займається підготовкою, завершує коректування державної програми Євро-2012. З врахуванням того недофінансування, яке було за підсумками минулого року, тепер необхідно коректувати графіки, тому що сьогодні є відставання по багатьох об'єктах", - підкреслив мер Донецька.
За словами О.Лук’янченка, відставання йде по комплектації устаткування злітно-посадочної смуги міжнародного аеропорту "Донецьк" і комплексом нового терміналу. Також не було знайдено взаєморозуміння з одним з власників готелю "Україна", терміни початку і закінчення реконструкції якої поки що не визначені.
Разом з тим, мер Донецька переконаний, що "при нормальному фінансуванні є повна можливість наздогнати допущені відставання, які складають два місяці, а за окремими конструктивами до трьох місяців".
"Щодо всіх інших об'єктів вносяться корективи і доповнення до державної програми підготовки Євро-2012 на 2010", - додав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас