IBOX відновила роботу терміналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IBOX відновила роботу терміналів

3908
Компанія IBOX, що працює на ринку прийому платежів, відновила роботу терміналів. Про це повідомив директор департаменту розвитку партнерської мережі компанії Павло Вакуловський.
Разом з тим компанія не називає точної кількості терміналів, які відновили роботу.
У понеділок, зі слів Вакуловського, компанія також почала перераховувати платежі приватним клієнтам, які було прийнято в період з 28 січня.
IBOX направила дані про платежі великим компаніям-клієнтам, зокрема Альфа-банку, Приватбанку, компаніям AVON, "Білайн", "Київстар", "Астеліт", "МТС", "Воля", Vega й іншим і до 9 лютого прогнозує зарахування платежів на рахунки цих компаній.
Прес-служба оператора мобільного зв'язку компанії "Київстар" підтвердила Українським Новинам, що "Київстар" одержав від IBOX список абонентів, які поповнили рахунок 28-29 січня, і має намір розіслати SMS-повідомлення абонентам, коли гроші буде зараховано на рахунок.
Прес-служба провайдера телекомунікаційних послуг компанії "Воля" також повідомила Українським Новинам, що IBOX передав компанії реєстр платежів, кількість яких, за підрахунком "Волі", становить 2 тис. платежів.
Як повідомляло агентство, раніше IBOX повідомила про намір відновити роботу терміналів до 8 лютого.
29 січня відбувся збій, пов'язаний із проведенням планових робіт компанією IBOX, внаслідок чого було заблоковано роботу всіх терміналів компанії на території України.
Наразі у компанії налічується 5 300 терміналів по всій Україні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас