Посольство США в Україні вводить нову анкету для звернення по візу (DS-160) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посольство США в Україні вводить нову анкету для звернення по візу (DS-160)

Казна та Політика
1506
Від 26 лютого 2010 року всі громадяни України, США, які бажають звернутися до посольства, в Києві за неімміграційною візою США, окрім віз нареченої/нареченого (візи для відвідин США з туристичною метою, з діловою поїздкою, працевлаштування, навчання, дипломатичної діяльності та участі в програмах обміну), мають використовувати нову електронну анкету - форму DS-160.
Про це повідомляє відділ преси, освіти і культури посольства в понеділок.
"Форма DS-160 замінить три форми, які використовувалися раніше (DS-156, DS-157, та DS-158). Нова форма є ключовим елементом в глобальному плані Бюро консульських справ Держдепартаменту США з введення електронної обробки візових анкет", - йдеться в повідомленні.
Посольство відзначає, що заповнюючи нову анкету DS-160, необхідно буде завантажити фотографію для анкети, заповнити саму анкету англійською мовою і послати її через інтернет. Заповнити анкету треба заздалегідь, до призначеної дати співбесіди. Також необхідно роздрукувати одну сторінку-підтвердження подачі форми і принести її з собою в консульський відділ в день призначеної співбесіди.
В повідомленні посольства також зазначено, що особи, які бажають отримати візи нареченої/нареченого, повинні, як і раніше, надавати заповнену форму DS-156.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас