Як заощадити на паркуванні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як заощадити на паркуванні

Казна та Політика
1109
Оплата місця, на якому на недовгий час просто зупинився ваш автомобіль - процес, що дратує навіть законослухняних громадян будь-якої країни. Але якщо у більшості європейських автовласників виходу немає, оскільки невиконання цього правила загрожує ще більшими матеріальними втратами, то угорцям, принаймні, в ці дні на допомогу прийшла сама погода, помножена на відомчу плутанину, повідомляє k2kapital.
За даними популярного видання Bors, міжвідомчі розбирання з приводу того, хто в Будапешті, власне, відповідає за очищення від снігу автомобілів, що знаходяться на стоянці, призвели до тимчасового мораторію на вручення квитанцій на оплату стоянки шляхом кріплення їх на лобовому склі і двірниках.
Справа в тому, що після потужних снігопадів минулого тижні, комунальники, які займаються прибиранням, просто скидали сніг на припарковані поруч автомобілі, що спричинило за собою потік скарг автовласників, але не на автоматизованих двірників, а на... контролерів автостоянок.
Причиною скарг стала величезна плутанина, що виникла в результаті того, що керівництво компанії Budapest Government Parking Kft, що відповідає за паркування в місті, заборонила своїм співробітникам очищати вітрове скло автомобілів і контролери автостоянок не могли визначити, чи має автомобіль наклейку або квитанцію на паркування.
Зараз угорські автолюбителі, вимушено економлячи на оплаті міських стоянок, з цікавістю спостерігають за суперечками про те, хто винен в ситуації, що склалася.
Але кого б не призначили крайнім, жалкувати вони, швидше за все, будуть не через це, а про те, що снігові кучугури - на жаль - навряд чи протримаються всю весну, і літо вже не за горами...
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас