Тігіпко вважає некоректною заяву Тимошенко про його відмову публічно підтримати її через острах втратити свій електорат на виборах до місцевих рад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко вважає некоректною заяву Тимошенко про його відмову публічно підтримати її через острах втратити свій електорат на виборах до місцевих рад

1566
Сергій Тігіпко, який зайняв третє місце на президентських виборах в Україні, називає "некоректною" заяву прем'єра Юлії Тимошенко про те, що він відмовився публічно підтримати її через побоювання втратити електорат на майбутніх виборах до місцевих рад. Як повідомляє прес-служба С.Тігіпка, таку заяву Ю.Тимошенко зробила на зустрічі з активом БЮТ в Тернополі.
С.Тігіпко заявив, що його позиція, висловлена відразу ж після першого туру голосування 17 січня, залишається чіткою і незмінною.
"Я дуже поважаю моїх виборців, аби закликати їх голосувати в другому турі за того або іншого кандидата. І Янукович, і Тимошенко мали досить часу і можливостей для того, щоб показати народові свою здатність керувати державою. І я готовий прийняти будь-який вибір українців, співпрацювати з будь-яким всенародно обраним президентом - але лише в тому випадку, якщо буде створено парламентську більшість, здатну гарантувати реалізацію комплексу реформ, направлених на виведення країни з кризи і забезпечення динамічного економічного розвитку України", - сказав він.
Коментуючи заяву Ю.Тимошенко про те, що "у нас один опонент, а точніше - ворог", С.Тігіпко підкреслив: "Ворогом нікого не вважаю - ні Тимошенко, ні Януковича. Таке політичне протистояння явно не сприяє об'єднанню країни".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас