Менеджмент в Ощадбанку задовольняє Пенсійний фонд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Менеджмент в Ощадбанку задовольняє Пенсійний фонд

Фондовий ринок
117
Нараду-тренінг з питань організації розрахунково-касового обслуговування органів Пенсійного фонду України провів Ощадбанк на базі свого Волинського обласного управління, установи якого вже другий місяць поспіль цим займаються.
Переймати набутий тут досвід до Луцька прибули менеджери Житомирського, Закарпатського, Івано-Франківського, Кіровоградського, Рівненського, Сумського і Тернопільського облуправлінь Ощадного банку, які з 1 грудня поточного року розпочнуть обслуговувати територіальні органи Пенсійного фонду. Учасники наради не лише обговорили широке коло питань, пов’язаних із виконанням постанови Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2002 року № 1349 “Про заходи щодо підвищення ефективності управління фінансами пенсійного забезпечення”. Вони також одержали корисні управлінські знання у вигляді стратегій і технологій, необхідних для одержання конкретних позитивних результатів.
Особливу увагу в ході Луцького тренінгу було зосереджено на практичних аспектах цієї роботи: ролі організаційних заходів для забезпечення якісного переходу установ Пенсійного фонду на розрахунково-касове обслуговування в Ощадбанк; особливостях відкриття в банку їх рахунків; технічному супроводженні та обслуговуванні коштів фонду та ін. Керівники Волинського обласного управління Пенсійного фонду України високо оцінили рівень менеджменту в облуправлінні Ощадбанку, установи якого оперативно і якісно обслуговують фондівські кошти. З інтересом було також сприйнято інформацію представника Кримського республіканського управління Ощадного банку, де використовують свою технологію у підході до вирішення таких соціально важливих питань. У нараді взяла участь заступник директора департаменту обслуговування корпоративних клієнтів Ощадбанку І.М.Зємцова.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас