Мельниченко заявив про необхідність проведення інтервенції цукру на товарний ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мельниченко заявив про необхідність проведення інтервенції цукру на товарний ринок

Аграрний ринок
313
Виконуючий обов'язки голови Антимонопольного комітету України (АМКУ) Олександр Мельниченко вважає, що для того аби "приборкати" попит на цукор необхідно провести інтервенцію цукру на товарний ринок.
Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції, повідомляє кореспондент РБК-Україна. Він зазначив, що в Україні немає підстав для різкого підвищення вартості цукру.
Також Мельниченко доручив органам антимонопольного комітету перевірити діяльність торговельних мереж відносно встановлення ціни на цей продукт. "Я звернувся із листами до правоохоронних органів - Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, а також Міністерства економіки і Міністерства аграрної політики з проханням надати комітету всебічну інформацію, яка може свідчити про наявність тих або інших зловживань або антиконкурентних умов в цих відомствах, втрутитися також в цю ситуацію з огляду на те, що потрібно прийняти заходи, які пов'язані з інтервенцією цукру на товарний ринок, аби приборкати той попит, який існує", - зазначив Мельниченко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас