Fitch прогнозує зростання ВВП України 3% в 2010 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch прогнозує зростання ВВП України 3% в 2010 р.

281
Міжнародне рейтингове агентство Fitch прогнозує зростання валового внутрішнього продукту 3% в 2010 році. Про це йдеться в повідомленні агентства.
"Аналітична група Fitch по суверенних рейтингах прогнозує, що в 2010 р. в регіоні Європа, Близький Схід і Африка більшість країн з економікою, що розвивається, досягнуть зростання ВВП, у тому числі на 4,5% в Росії, 3% в Україні та Казахстані і 4% в Туреччині", - сказано в повідомленні.
В своєму огляді ринків, що розвиваються, агентство також відзначає, що такі галузі, як телекомунікації і переробна промисловість істотно зменшили капіталовкладення в 2009 році, тоді як енергетика/комунальний сектор і транспорт, збільшили рівні інвестицій, що відображає більш довгострокові потреби в інвестиціях в інфраструктуру на ринках, що розвиваються.
Як повідомлялося, в листопаді Fitch знизив довгостроковий рейтинг України з рівня АА(ukr) до рівня АА-(ukr) за національною шкалою, а також довгостроковий рейтинг дефолту емітента України за зобов'язаннями в іноземній і національній валюті з B до B-.
Європейський банк реконструкції та розвитку прогнозує зростання валового внутрішнього продукту України на 3% в 2010 році і на 3% в 2011 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас