Yahoo! продовжив договір з Associated Press — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yahoo! продовжив договір з Associated Press

146
Інформаційне агентство Associated Press продовжило договір з найбільшою світовою пошуковою інтернет-системою Yahoo!, що дозволяє пошуковій системі користуватися контентом новин агентства.
Фінансові умови операції компаній, а також терміни дії нового договору не розголошуються. Агентство відзначає, що однією з привабливих сторін угоди з пошуковою системою є згода Yahoo! на співпрацю у сфері захисту авторських прав. Зараз AP тестує нову систему відстежування місця прочитання своїх матеріалів. Йдучи назустріч побажанням партнера, Yahoo! погодилося на дотримання "найжорсткіших стандартів", для забезпечення безпеки інформації агентства.
"Yahoo! завжди віддавало належне цінності й важливості оригінальних і авторитетних новин. Ми раді, що Yahoo! і AP продовжать ці наші відносини, які ми високо цінуємо", - йдеться в заяві агентства.
Угода з Yahoo! відбулася після того, як пошукова система Google зупинила додавати новини агентства AP на свій сервер новин. Остання новина від AP, розміщена на порталі Google News, була опублікована в кінці грудня 2009 року.
В AP заявляють, що агентство продовжує переговори з приводу нових угод з компаніями Google і Microsoft.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас