Медведєв затвердив доктрину продовольчої безпеки РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв затвердив доктрину продовольчої безпеки РФ

Казна та Політика
339
Президент Росії Дмитро Медведєв підписав указ "Про затвердження Доктрини продовольчої безпеки Російської Федерації", повідомляє прес-служба Кремля.
Як наголошується в документі, доктрина була затверджена в цілях реалізації державної економічної політики в сфері забезпечення продовольчої безпеки Російської Федерації, направленої на надійне забезпечення населення країни продуктами харчування, розвиток вітчизняного агропромислового і рибогосподарського комплексів, оперативне реагування на внутрішні і зовнішні загрози стабільності продовольчого ринку, ефективну участь в міжнародній співпраці у сфері продовольчої безпеки.
Медведєв доручив уряду РФ розробити і затвердити план заходів щодо реалізації положень Доктрини продовольчої безпеки РФ, а також забезпечувати щороку підготовку доповідей президентові, що містять аналіз, оцінку і прогноз продовольчої безпеки Росії.
Крім того, федеральним органам державної влади і органам державної влади суб'єктів РФ доручено керуватися положеннями Доктрини продовольчої безпеки РФ в практичній діяльності і при розробці нормативних правових актів, що стосуються забезпечення продовольчої безпеки.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас