Залізничники України, Словаччини, Угорщини та Румунії визначили пріоритети у співпраці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Залізничники України, Словаччини, Угорщини та Румунії визначили пріоритети у співпраці

171
Залізничники України, Словаччини, Угорщини та Румунії на міжнародній конференції, що відбулася 29 січня 2010 р. у місті Чоп, підписали спільну заяву, у якій визначили пріоритетні напрямки співпраці. Про це повідомляє управління взаємодії зі ЗМІ "Укрзалізниці".
Учасники зустрічі домовилися сприяти формуванню розгалуженої і ефективної транспортної мережі, її інтеграції в євразійську систему господарювання, постійно вживати заходів щодо зміцнення транзитної привабливості держав, зокрема, підвищення критеріїв якості надання транспортних послуг, збереження вантажів і рухомого складу, забезпечення безпеки перевезень.
Керівники залізничних організацій чотирьох країн у спільній заяві також задекларували готовність сприяти співпраці власників, відправників і одержувачів вантажів, залізничних перевізників, експедиторів та терміналів з метою залучення додаткових вантажів для перевезень в напрямку Європа - Азія з використанням інфраструктури міжнародних транспортних коридорів.
Учасники зустрічі також домовилися спільно визначати та вирішувати проблемні питання, які стосуються швидкості доставки вантажів та вартості їх перевезення, а також в подальшому застосувати на паритетній взаємовигідній основі узгоджених наскрізних тарифів на перевезення в міжнародному сполученні основних видів вантажів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас