Сергій Дворніков - голова Лондонського представництва INTEGRITES — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сергій Дворніков - голова Лондонського представництва INTEGRITES

1567
20 січня 2010 м. Київ. Головою представництва міжнародної юридичної компанії INTEGRITES у Лондоні (Велика Британія) призначено Сергія Дворнікова. До пріоритетних напрямів його діяльності входить координація роботи офісу, пошук і залучення нових клієнтів, участь у супроводі угод у Великій Британії, а також країнах Центральної та Західної Європи.
Із призначанням пана Дворнікова на посаду голови представницького офісу в Лондоні, INTEGRITES планує суттєво посилити свою діяльність в Європі. Це дозволить компанії надалі приділяти значно більшої уваги налагодженню та розвитку довгострокової співпраці з новими партнерами, державними установами, міжнародними професійними та бізнес асоціаціями.
До роботи в компанії INTEGRITES, Сергій Дворніков обіймав посади у великих американських і британських компаніях, спеціалізуючись у питаннях проектного фінансування нерухомості, фінансового моделювання, здійснення фінансового контролю та аудиту. Пан Дворніков має великий досвід у сфері фінансового консалтингу, внутрішнього аудиту, міжнародної торгівлі, управління активами та проектами. Він закінчив Університет Північної Дакоти за фахом "Фінансове управління", а також має кваліфікацію СРА.
Керуючий партнер INTEGRITES Вячеслав Корчев висловив упевненість у тому, що призначення пана Дворнікова дозволить компанії суттєво розширити клієнтську мережу в Європі, а також більш ефективно й оперативно надавати юридичні послуги клієнтам.
Коментуючи своє призначення, Сергій Дворніков відзначив: "Компанія INTEGRITES прагне досягти найвищих цілей, тому я докладу всі зусилля для того, щоб зробити вагомий внесок до загального успіху компанії".
Компанія "INTEGRITES" є лідером на ринку юридичних послуг у країнах СНД, яка надає своїм клієнтам ефективні інструменти мінімізації фінансових та регуляторних ризиків у процесі реалізації транснаціональних проектів у фінансовій, будівельній, нафтогазовій, авіаційній, IT, енергетичній та інших галузях.
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:
Тетяна Антоненко
Відділ PR
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 53
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас