У Давосі Янукович і Тимошенко представлять своє бачення майбутнього України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Давосі Янукович і Тимошенко представлять своє бачення майбутнього України

854
Сьогодні, 29 січня, кандидати на посаду президента України Віктор Янукович і Юлія Тимошенко візьмуть участь в телемості Україна-Давос.
Вони представлять своє бачення майбутнього країни під час 6-ої Української ланч-конференції, яку в дні Світового економічного форуму проводить фонд В.Пінчука і міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne.
Зв'язок кандидатів з аудиторією заходу проходить за допомогою телемоста між Україною і Давосом. Модератором дискусії стане Христя Фріленд, керуючий редактор Financial Times US.
Після завершення телемостів з кандидатами в спецпроекті візьме участь Сергій Тігіпко, який отримав третій результат за підсумками голосування в першому турі президентських виборів.
Також в програмі візьмуть участь лідер політичної партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк, що зайняв четверте місце в першому турі президентських виборів, міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт і Президент Польщі (1995 - 2005) Олександр Квасьневський.
Трансляція телемоста відбудеться в рамках спеціального випуску програми "Факти. Вибори-2010" о 20.00 в ефірі телеканалу ICTV.
Davos Ukrainian Lunch - найбільший захід, присвячений Україні, який щороку проходить в Давосі під час Світового Економічного форуму. Дискусії Українського ланча покликані сформувати думку ділових і політичних кіл світу про ключові тенденції в розвитку сучасної України. Українські ланч-конференції в Давосі проходять з 2005 року. Очікується, що цього року більше 300 осіб, серед яких представники ділових кіл, політики, громадські діячі і журналісти візьмуть участь в роботі 6-ої Української ланч-конференції.
Нагадаємо, цього року в щорічних зборах в Давосі візьмуть участь близько 2,5 тис. учасників, що з'їхалися на форум з 90 країн. З лідерів великих країн, про яких варто згадати, - президент Бразилії Луіс Інасіо Лула да Силва, президент Південної Кореї Лі Мін Бак, прем'єр-міністр Іспанії Хосе Луіс Родрігес Сапатеро, а також прем'єр Канади Стівен Харпер.
Щорічна зустріч СЕФ продовжиться до 31 січня 2010 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас