ЛАЗ переміг у тендері на постачання 84 автобусів до Македонії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЛАЗ переміг у тендері на постачання 84 автобусів до Македонії

Казна та Політика
568
Холдинг "Львівські автобусні заводи" в 2010-2011 році має намір поставити до Македонії 84 автобуси на загальну суму EUR10 млн, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в управляючій компанії холдингу "Ситі Транспорт Груп".
За словами представника компанії, завод виграв відповідний тендер на постачання 80 автобусів "соло" і 4-х зчленованих автобусів для столиці Македонії м.Скоп'є.
З посиланням на генерального директора управляючої компанії Олександра Лобка в компанії повідомили, що 42 автобуси планується поставити до кінця весни - початку літа поточного року, а другу частину - на початку 2011 року.
Підписання договору на постачання автобусів планується 29 січня в Києві під час зустрічі уряду України з македонською делегацією на чолі з Міністром транспорту і зв'язку Македонії Міле Янакиески і з головою правління ЛАЗ-Холдинг Ігорем Чуркіним.
"В рамках цього контракту буде збережено понад 100 тис. робочих місць, не лише на Львівському автобусному заводі, але і на інших підприємствах України, які задіяні в цій програмі. Це реальний шанс українського машинобудування вийти з економічної кризи", - відзначають в компанії.
На зустрічі з делегацією Македонії також планується обговорення пропозиції ЛАЗу про постачання до Македонії зчленованих тролейбусів "ЛАЗ-Е301" з низьким рівнем підлоги із залученням українських компаній до будівництва тролейбусних ліній.
Як повідомлялося, цінова пропозиція холдингу серед учасників тендеру була визнана кращою.
Раніше керівництво холдингу заявляло про зацікавленість у постачаннях автобусів на ринки балканських країн, де бере участь у низці тендерів.
Холдинг "ЛАЗ" з управляючою компанією "Ситі Транспорт Груп" створений у 2007 році в рамках реорганізації системи менеджменту компанії. У структуру холдингу входять Львівський автобусний завод, Дніпровський автобусний завод (Дніпродзержинськ), Миколаївський машинобудівний завод, торговий дім "Українські комерційні автомобілі", сервісна компанія "Бус-Сервіс", лізингова компанія "LAZ Finance".
На сьогодні завод має гаму низькопідлогових автобусів і тролейбусів різної пасажиромісткості, створених на базі автобусів СитіЛАЗ.
В 2009 році з врахуванням різкого скорочення попиту на автобуси підприємство працювало лише під конкретні замовлення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас