Луценко: Якщо Тимошенко буде Президентом, я стану главою МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко: Якщо Тимошенко буде Президентом, я стану главою МВС

875
Одразу після завершення офіційної прес-конференції з приводу своєї відставки колишній глава МВС розповів про своє майбутнє в українській політиці.
"В статусі виконуючого обов'язки глави МВС я планую залишатися до кінця виборів. Я взагалі вважаю, що зараз не стоїть питання, хто буде главою МВС. Це крісло зайняте. Юлія Тимошенко вже заявила, що коли вона стане Президентом, вона бачить главою МВС Луценка, і я завжди готовий прийняти цю пропозицію", - сказав він.
За словами Ю.Луценка, сама відставка не стала для нього несподіваною. "Я все знав ще вчора увечері. Єдиною несподіванкою для мене була, м'яко кажучи, неетична поведінка депутатів Блоку Литвина. Але я не став робити якісь заходи, аби цьому допомогти. Тому що мене так виховали. Та і взагалі, я ніколи ні у кого не просив роботи і ніколи не просив нікого за мене голосувати. Це принципово", - відзначив він.
Особисто Ю.Луценко бачить в причинах своєї відставки політичне замовлення. "Це, безумовно, політичне переслідування. Тому що немає жодної доведеної кримінальної справи проти працівників міліції в контексті виборчого процесу, тим більше міністра МВС. Помилки є, звичайно, у всіх. Але якщо слідувати подібній логіці, то депутатів потрібно не просто знімати з роботи, а відправляти прямим ходом в слідчий ізолятор", - розповів він.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас