Ізраїль розгляне питання про скасування візового режиму з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїль розгляне питання про скасування візового режиму з Україною

552
Уряд Ізраїлю 31 січня обговорить питання про скасування візового режиму з Україною. Розгляд цієї теми кілька разів відкладався і переносився, через розбіжності між членами уряду.
Цього разу пропозицію про початок переговорів про взаємне скасування візового режиму з українською стороною виніс на порядок денний міністр закордонних справ Авігдор Ліберман.
За даними ізраїльських ЗМІ, в неділю розглядатиметься також альтернативна пропозиція міністра внутрішніх справ Елі Ішая, який, як і раніше, заперечує проти скасування віз для громадян України. Замість цього він пропонує розглянути можливість поступового полегшення візового режиму для українців. В той же час пропозиція Ішая не внесена до порядку денного окремим пунктом.
Скасування візового режиму з Україною просувають міністерство закордонних справ і міністерство туризму. Проти цієї ініціативи виступають МВС і міністерство юстиції, які відзначають високий рівень злочинності в Україні, а також називали Україну свого роду центром торгівлі людьми.
МЗС і міністерство туризму сподіваються найближчим часом врегулювати з МВС і міністерством юстиції всі спірні питання, що стосуються введення безвізового режиму з Україною.
За матеріалами:
Перший діловий
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас