Тимошенко: Тігіпко погодився очолити уряд у разі її обрання Президентом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Тігіпко погодився очолити уряд у разі її обрання Президентом

7851
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко переконана, що разом з Сергієм Тігіпком після перемоги на президентських виборах буде сформовано потужну інтелектуальну команду, яка запропонує якісно нову програму розвитку країни, в разі її обрання Президентом. Про це вона заявила журналістам під час робочої поїздки до Херсону, передає управління зв'язків зі ЗМІ секретаріату Кабміну.
Ю.Тимошенко нагадала, що офіційно запропонувала С.Тігіпку в разі її перемоги на президентських виборах очолити уряд. "Я дуже рада з того, що Сергій Тігіпко дав позитивну відповідь і гадаю, що відразу після завершення президентських виборів ми почнемо готувати програму для країни, почнемо радитися і складати професійну команду на всіх рівнях і на всіх щаблях влади. Думаю, якраз таку сильну молоду команду, команду, яка має високий інтелект, і треба збирати новому Президенту", - сказала вона.
Ю.Тимошенко додала, що повністю підтримує позицію С.Тігіпка щодо реалізації програми модернізації країни, кожної галузі, кожного напрямку життя. "Ми готові саме до такого об'єднання зусиль заради публічного обговорення і створення програми розвитку, модернізації, реформ в країні", - сказала Ю.Тимошенко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас