Великобританія: Другий тур виборів зміцнить реноме України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великобританія: Другий тур виборів зміцнить реноме України

Казна та Політика
1050
Державний секретар Великобританії із закордонних справ і справ Співдружності Девід Мілібенд сподівається, що другий тур президентських виборів зміцнить реноме України як держави молодої, але успішної демократії. Як повідомили в прес-службі МЗС, про це він сказав під час зустрічі в Лондоні з міністром закордонних справ України Петром Порошенком.
Порошенко подякував своєму колезі за послідовну підтримку України на шляху європейської інтеграції, зокрема проведення за ініціативою британської сторони 17 листопада минулого року в Брюсселі зустрічі у форматі "Друзі України в ЄС" на рівні міністрів.
Мілібенд підтвердив незмінність позиції офіційного Лондона відносно наполегливого просування європейських амбіцій України в рамках Євросоюзу. Він вітає особисту участь Порошенка в Міжнародній конференції відносно Афганістану на запрошення британського уряду.
Мілібенд високо оцінив внесок України в стабілізаційні процеси на території Афганістану і рішення офіційного Києва підсилити вклад в гарантування безпеки та економічне відродження цієї країни.
Британський міністр відзначив вільний і демократичний характер першого туру президентських виборів в Україні, що відбулися 17 січня.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас