Toyota відкликає ще 1 млн автомобілів із США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota відкликає ще 1 млн автомобілів із США

477
Корпорація Toyota Motor Corp. вирішила відкликати ще 1,09 млн автомобілів з ринку США через проблеми з педаллю газу, повідомляє ПРАЙМ-ТАСС.
За інформацією національної асоціації автомобілебудівних компаній, додатковому відкликанню підлягають п'ять нових моделей - Highlander, Corolla, Venza, Matrix і Pontiac Vibe.
На минулому тижні гігант світового автопрому оголосив про відкликання близько 2,3 млн машин з американського ринку для перевірки і можливої заміни педалі газу. Обидва рішення мотивуються прийнятими в корпорації підвищеними критеріями безпеки, які є однією з основ її іміджу. У листопаді минулого року Toyota вже відкликала із США 4,2 млн машин, включаючи "лексуси", для регулювання педалі газу, аби на неї не наповзав килимок під ногами водія.
На думку експертів авторинку, відкликання вже майже 8 млн автомобілів восьми моделей може пошкодити не лише іміджу компанії, але і реалізації її продукції в США. На машини цих моделей, що випускаються і продаються в Японії, відкликання не поширюється, бо при їх складанні використовуються інші деталі, відзначають у корпорації.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас