Сенат США підтримує кандидатуру Бернанке перед голосуванням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сенат США підтримує кандидатуру Бернанке перед голосуванням

Казна та Політика
243
Повторне призначення Бена Бернанке на посаду голови Федеральної резервної системи (ФРС) вважається вже вирішеною справою, оскільки його кандидатуру підтримують багато сенаторів, пише The New York Times.
Голосування, необхідне для завершення дискусії щодо кандидатури Б.Бернанке, відбудеться в четвер увечері, після чого ще до кінця тижня може відбутись саме голосування із затвердження його кандидатури. Для остаточних дебатів відведено 30 годин, проте, як очікується, сенатори приймуть рішення набагато швидше.
Перший термін повноважень Бернанке закінчується 31 січня.
Для проведення голосування для затвердження Бернанке на новий 4-річний термін, за процедурою, буде потрібно 60 голосів, для самого затвердження у результаті вистачить 51 голосу.
Лідери фракцій в Сенаті вважають, що Бернанке отримає підтримку за результатами обох голосувань, хоча ще на вихідних виникали сумніви в його переобранні, і Білому дому довелося втрутитися, аби захистити його кандидатуру.
За даними останніх опитувань, від 50 до 53 сенаторів прямо висловлюються на підтримку Бернанке, 20-21 готові проголосувати "проти", решта доки не визначилися з рішенням або вважали за краще про нього не говорити.
Кандидатура Бернанке була внесена до Конгресу президентом Бараком Обамою в серпні, у минулому законодавці ще ніколи не відкидали запропоновану президентом кандидатуру глави ФРС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас