GM запропонувала пільги власникам "проблемних" автомобілів Toyota — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM запропонувала пільги власникам "проблемних" автомобілів Toyota

175
Американський автомобілебудівний концерн General Motors (GM) запропонував низку пільг власникам автомобілів Toyota в США.
Таким чином, GM хоче заманити потенційних покупців, які, можливо, захочуть позбавитися від придбаних автомобілів японського виробника з несправністю педалі газу.
Зокрема, GM готовий запропонувати безпроцентний кредит терміном на 60 місяців на більшість своїх моделей. Концерн також обіцяє власникам автомобілів конкуруючої компанії "додати" 1 тис. дол. до первинного внеску на автомобілі GM і виплатити їм таку ж суму за дострокове погашення кредиту. Пропозиції діятимуть до кінця лютого 2010р., передає Associated Press.
Напередодні японська Toyota Motor оголосила про те, що припиняє продаж на ринку США восьми моделей автомобілів з виявленими дефектами педалі газу. Відповідне рішення в Toyota прийняли після недавнього відкликання із Сполучених Штатів 2,3 млн автомобілів. Основною проблемою тоді стало можливе застрявання педалі газу автомобіля в килимовому покритті. Восени 2009р. Toyota була змушена відкликати 3,8 млн машин з ринку США з тієї ж причини.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас